met laserfocus ondernemen

“Leren focussen bleek de sleutel tot mijn succes.”

Hey, drukke ondernemer,
Krijg je niet altijd alles wat je wílt doen gedaan in een dag of een week?
Stel je veel te vage doelen voor jezelf en loop je daardoor vast?
Heb je grote dromen, maar worstel je er regelmatig mee hoe je die grote dromen in kleine stapjes opdeelt om je doelen te bereiken?

Dan is de cursus “Met laserfocus ondernemen” speciaal voor jou!

Meer dan 50% van de vrouwelijke ondernemers stopt binnen 5 jaar. De achterliggende oorzaak? Gebrek aan focus!

“Toen twee van de rijkste mensen ter wereld, Bill Gates met een geschat vermogen van $110.3 miljard dollar en Warren Buffett met een geschat vermogen van $106.8 miljard dollar, gevraagd werden wat het ene woord, of het ene principe is dat hun succes gebracht heeft, antwoordden ze beiden: FOCUS.”

Laten we eerlijk zijn:
Je bedrijf is géén hobby. In het ondernemen is stilstaan gelijk aan achteruitgaan.

Klanten zijn als zuurstof voor je bedrijf, maar richt jij je ondernemersactiviteiten nu zó in, dat je continu nieuwe klanten binnenhaalt? Of ben je – heel eerlijk – maar wat aan het aanmodderen?

Heb jij nú al opgegeven, nog voordat je écht begonnen bent?

Wil jij bij die 50% horen die binnen 5 jaar stopt? Zonde, toch?

Het kan ook anders!

Ik help je laserfocus aan te brengen in je ondernemersactiviteiten, zodat jij sneller succes behaalt. Want er zit een groot verschil tussen ‘zomaar met van alles’ bezig zijn en écht productief bezig zijn. Om dat verschil te overbruggen heb je een plan(ning) nodig.

SMART doelen helpen je niet.
De ellende is dat we alles verkeerd aangeleerd krijgen. Deze maatschappij is niet ingericht op zelfstandig ondernemerschap. De maatschappij ziet je liever in een 9-5 baan, waar je met SMART doelen aan iemand anders’ dromen (mee)werkt. Maar is dat ook wat JIJ wilt?

Jouw bedrijf kan nooit veel groter groeien dan jouw eigen ontwikkeling. Zet dus in op een van de belangrijkste vaardigheid die je nodig hebt in je bedrijf: met laserfocus ondernemen.

Schrijf je nu in om als eerste je te kunnen aanmelden voor de cursus "met laserfocus ondernemen"

Misschien denk jij dat je hét gat in de markt nog niet hebt gevonden… Misschien denk jij dat het aan jouw product of dienst ligt. Of misschien denk jij dat het aan je marketing ligt…

Natuurlijk, al deze dingen zijn belangrijk voor het behalen van succes – in meer of mindere mate. Maar jij en ik weten allebei dat deze twijfels alleen maar symptomen zijn van het echte, onderliggende probleem: een gebrek aan focus.

Ik heb goed nieuws voor je: je hoeft de komende 12 maanden niet hetzelfde te blijven doen als voorgaande maanden. Je kunt er vandaag nog voor kiezen om het anders te doen.

Albert Einstein: "Het is waanzin om keer op keer hetzelfde te doen en verschillende resultaten te verwachten"

Blijven aanmodderen

 • Consumeren in plaats van produceren
 • Geen richting kiezen
 • Alles blijven doen waardoor je eigenlijk helemaal niets doet
 • Blijf 80% van het werk doen waarmee je slechts 20% van je (potentiële) klanten binnenhaalt
 • Geen grip op je bedrijfsresultaten
 • Blijf druk in plaats van productief
 • Nooit echt een verschil maken in het leven van anderen en dat van jezelf
Nu focus aanbrengen
 • Produceren in plaats van consumeren
 • Concrete doelen stellen
 • Kiezen wat je doet en voor wie je dat doet
 • Herken en breng focus aan op de 20% van het werk die 80% van jouw (potentiële) klanten binnenhaalt
 • Krijg grip op je bedrijfsresultaten
 • Wees productief en niet langer druk
 • Een nalatenschap creëren waar je trots op kan zijn – voor jezelf en voor anderen!

Cursus (Pilot prijs: €397 ex btw)

Inhoud van de cursus

Module 1: Opweg naar succes: Doelen stellen en plannen. (10 lessen)
In de eerste module gaan we aan de slag met jouw dromen en doelen en hoe we die zo goed en snel mogelijk kunnen realiseren. We koppelen er concrete acties aan en plannen deze op een manier in dat jij dagelijks aan de slag gaat met de taken om jouw doelen te behalen.

Module 2: Werk slimmer, niet harder: Focus en productiviteit. (7 lessen)
Module twee staat in het teken van slimmer werken. Nu we je doelen en dromen duidelijk hebben, concreet hebben gemaakt en hebben ingepland, is het belangrijk dat we gaan kijken hoe je zo goed en snel mogelijk kan werken. Hoe werkt focus, hoe bepaal je je prioriteiten, waarom je routines wil inbouwen en hoe werkt je brein, zijn onderwerpen die aanbod komen.

Module 3: Systemen en automatisering: Optimaliseer je werkprocessen. (8 lessen)
Veel ondernemers werken niet echt met duidelijke systemen. Dit kan ze heel veel tijd en energie kosten. Door je werkprocessen te optimaliseren zal je merken dat je meer ruimte krijgt voor andere taken. Daarnaast maakt het de samenwerking met anderen makkelijker mocht je besluiten uit te bereiden of bijvoorbeeld een VA in dienst te nemen.

Module 4: Balance & Business: Mindset en selfcare als essentiële tools voor ondernemersgroei. (6 lessen)
Een gezond bedrijf runnen gaat niet zonder selfcare. Jij bent de fundatie van je bedrijf dus als het niet goed gaat met jou zal het ook minder goed gaan met je bedrijf. We gaan aan de slag met selfcare, tijd voor jezelf nemen, grenzen stellen en het versterken van  je mentale veerkracht. Natuurlijk gaan we hierbij ook zoveel mogelijk meteen in de praktijk toepassen.

Cursus + Community (Pilot prijs: €997 ex btw)

Maandelijkse Co-work Sessies (t.w.v. €180): Sluit je aan bij onze motiverende Zoom meetings, waar iedereen samen aan eigen projecten werkt. Het is de perfecte setting om eindelijk die taken aan te pakken die je uitstelt, geïnspireerd door de energie van gelijkgestemden. ‘Monkey sees, monkey does’ in actie!

Toegang tot onze Dynamische Community (t.w.v. €240): Duik in onze interactieve Instagram groep waar we kennis delen, successen vieren en samen groeien. Hier kom ik ook regelmatig live voor Q&A sessies, om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Exclusieve 1-op-1 Meetings (t.w.v. €600): In deze pilotfase krijg je niet alleen toegang tot de cursus en community, maar ook vier exclusieve één-op-één sessies met mij. Samen identificeren we jouw grootste blokkades en werken we aan het doorbreken ervan, waardoor je ongekende vooruitgang boekt.

Planner (t.w.v. €119,80): Deze zijn speciaal ontworpen om jou in actie te zetten en je dromen waar te maken. Elke planner is een stap in jouw reis naar succes en sluit volledig aan op de cursus.

Dit is meer dan alleen een cursus. Het is een kans om te groeien, te leren, en te verbinden. Ben je klaar om jezelf te overstijgen? 

Na deze cursus:

 • Heb jij je doelen helder en weet je welke stappen je moet zetten om deze te behalen
 • Werk je met een planning binnen een systeem dat bij jou past
 • Ken jij verschillende technieken om te focussen en kun je deze makkelijk in de praktijk brengen
 • Creëer je meer structuur en daardoor (hoe tegenstrijdig dit ook lijkt) meer vrijheid voor jezelf.
 • Krijg je meer ruimte in je agenda voor andere dingen dan werk of nieuwe projecten
 • Ervaar je rust en overzicht
 • En behaal je je doelen en dromen een stuk sneller dan voorheen!
Schrijf je nu in en wees als eerste op de hoogte als de cursus live gaat

Waarom zou je iets van mij aannemen? Wie ben ik?

Mijn naam is Iris van Leeuwen en in tegenstelling tot veel van mijn concullega’s ben ik jarenlang allesbehalve productief geweest. Mijn ouders en vrienden zeiden weleens: “Jij bent liever lui dan moe.” Soms irriteert me dat nog een beetje en daar komt mijn drijfveer voor productiviteit vandaan.

Ik hou wel van werken, maar ik doe dat het liefst zo effectief mogelijk in een zo min mogelijke tijd. Op die manier houd ik meer tijd over om andere dingen te doen. Zoals tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden of een nieuw project uitwerken.

Ervaar jij moeite met focussen op je werk? Dan kan ik je vertellen dat ik je begrijp als geen ander! Ik ben van nature dus niet iemand die goed kan focussen en lang consistent bezig kan zijn – net als jij – en daarom ging ik jaren geleden op zoek naar manieren om dit mezelf aan te leren. Want ik kwam er al snel achter dat focus voor een groot deel bepalend is voor mijn mate van succes. En dat is ook precies de reden waarom ik jou op elk niveau kan begeleiden in jouw reis! Ik weet waar je vandaan moet komen, omdat ik er zelf ooit stond.

Zo begon ik bijvoorbeeld jaren geleden op het mbo en groeide ik door naar de universiteit. Het huiswerk werd steeds meer en steeds ingewikkelder, terwijl ik het liefst naast mijn studie vooral sociaal actief was. Dat zorgde ervoor dat ik slimmere keuzes moest gaan maken en continu de balans moest bewaken tussen wat ik aan mijn studie deed en wat ik aan plezier deed. Ik vond de oplossing hiervoor.

Tijdens het behalen van mijn bachelor studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen en mijn Master Communicatie Wetenschappen heb ik meer tijd besteed aan het bestuderen van productiviteit, focus en structuur.  Tot slot heb ik een opleiding gedaan in NLP, deze heb ik gevolgd bij GlobalNLP. Hierdoor weet ik zeker dat ik jou verder kan helpen.

Hopelijk laat je mij die oplossing ook met jou delen.

Meld je nu aan voor de pilot "Met laserfocus ondernemen" en krijg als eerste toegang tot de cursus tegen een gereduceerd bedrag.

Veel gestelde vragen

Nee, er kan niet in termijnen betaald worden als je alleen de cursus aanschaft. Als je kiest voor de cursus + community dan kunnen we kijken naar een regeling die het beste bij jou past. Stuur hiervoor even een mailtje naar iris@productieveling.nl

Zolang jij niet het gevoel hebt dat je je doelen bereikt, niet het meeste uit je tijd haalt en niet het succes en de vrijheid ervaart die je als ondernemer wenst, dan is deze cursus voor jou.

Als je kiest voor de cursus + community krijg je er 4x 1-op-1 sessies bij. Een van deze sessies gaat over waarden en de andere drie sessies vullen we in op basis van jouw behoefte.

Je krijgt één jaar toegang tot de cursus.

Winkelwagen

Het E-book met focus ondernemen

Het gratis E-book dat je op weg helpt om met meer focus te ondernemen en niet bij de 50% te behoren die binnen 5 jaar stopt met ondernemen.