Jaarplanning 2022

Wil jij het jaar goed beginnen, weten waar je naar toe werkt, een duidelijke jaarplanning hebben, weten wanneer je welke marketingstrategie moet inzetten om welke salestargets te halen? Maak dan nu een afspraak!

Wat gaan we doen?

Doelen evalueren

We kijken samen naar de doelen die je hebt gesteld en controleren of die echt bij je passen en kijken naar hoe je deze doelen wil gaan uitwerken.

Jaarplanning

We gaan jouw gestelde doelen omzetten naar concrete acties en verwerken deze in jouw jaarplanning.

Sales/Marketing planning

We maken een duidelijke sales/marketing planning. Met deze planning weet jij wanneer je hoeveel producten moet verkopen om je targets te behalen.

Jij wil in 2022 echt gaan vlammen

Elk jaar stel jij doelen. Alleen, je haalt ze telkens net niet of  ze verdwijnen onder een stapel andere papieren en vergeet je er naar te kijken. Laat staan dat je deze doelen integreert in je jaarplanning.

Komend jaar wil je het anders gaan doen.

2022 begin jij met een duidelijke jaarplanning. Een planning die genoeg houvast geeft om het jaar lekker mee te beginnen en genoeg ruimte overlaat om door het jaar heen aanpassingen te maken.

In deze jaar planning neem je al je doelen op. Doelen waar je enthousiast van wordt en waar je elke dag aan wil gaan werken. Je koppelt hier duidelijke acties aan zodat je dit jaar echt al die fantastische doelen gaat halen.

Je kijkt naar de targets die je wil halen en welke stappen daarbij horen in je sales/marketing planning. Je bent natuurlijk ook ondernemer geworden om er aan te verdienen. Met deze planning weet je wanneer je aan welke knoppen gaat draaien om te verdienen. Mocht het een keer niet gaan zoals gepland, weet je ook precies wat je hebt gedaan en waar je aanpassingen kan gaan maken om wel je targets te halen.

Deze planning gaat de fundering zijn voor 2022.

Dit is de enige keer dat je de jaarplanning samen met mij 1 op 1 kan gaan maken!

Wie is Iris

“Je hoeft echt niet elke ochtend om 5 uur op te staan en een 80-urige werkweek te draaien om productief te zijn, maar het mag wel”

Ik ben Iris, 30 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ondertussen woon ik in het prachtige Friesland waar ik geniet van de rust en lieve mensen. Na een turbulent studietraject kwam ik erachter dat ik een passie heb voor alles wat te maken heeft met productiviteit en high performance.

Ik werd geïnspireerd door personen als: Tony Robbins, Mel Robbins, Jocko Willink, Eric Thomas, Brendon Burchard en nog vele anderen. Productiviteit heeft niets te maken met veel doen, maar alles met de juiste dingen doen en dan zo effectief mogelijk.

Relevante diploma’s en certificaten:

  • Communicatiewetenschappen
  • NLP Practitioner
  • Motivational coach

let's plan to make your dreams come true

We kijken in een 1:1 sessie samen naar jouw doelen, jaarplanning en sales/marketing planning, zodat jij ready bent voor 2022.

De sessie is via Zoom en duurt 2 uur waarin we alle doelen omzetten naar acties.

Vooraf stel jij je eigen doelen op, deze evalueren we en passen we eventueel aan tijdens de sessie.

Jij maakt zelf de planning op je laptop terwijl ik je begeleid, op die manier kan je het naar je eigen smaak opmaken en invullen.

Aan het einde van de sessie heb jij een jaarplanning met concrete acties.

Planningsessie €197,- ex btw.

Laten we voorbereid het nieuwe jaar in gaan en er een groot succes van maken

Voor dat we samen aan je jaarplanning gaan zitten, plannen we eerst 15min in om elkaar te leren kennen. Dit is ook het perfecte moment voor jou om de vragen te stellen die je nog hebt. Ik kijk er naar uit om met je te werken en je te helpen die fantastische doelen van je te verwezenlijken in 2022.

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratie mail