1:1 Coachingstraject

Jij bent klaar om de meest productieve versie van jezelf te worden. Jij bent klaar om structuur aan te brengen in je bedrijf zodat je vanuit rust kan gaan ondernemen. Jij bent klaar om next level te gaan, op persoonlijk vlak en ook binnen je onderneming.

Waar wij samen aan gaan werken

Plannen

We gaan op zoek naar een planningsmethode die bij jou past, die jou productiever maakt i.p.v. jou stress oplevert.

Doelen Stellen

We gaan doelen stellen waar je AAN van gaat. Doelen die je elke dag enthousiast maken om mee aan de slag te gaan en die je meeneemt in je planning.

Systemen

We kijken naar jouw systemen, waarschijnlijk heb je daar meer van dan je nu denkt. We gaan deze optimaliseren en/of ontwikkelen. Slimmer werken dus!

Uitstelgedrag

We hebben er allemaal mee te maken maar hoe we er mee omgaan verschilt per persoon. Ik help je jouw uitstelgedrag te herkennen en ermee om te gaan.

Routine & Discpline

Routine en discipline zijn twee concepten waar geen productieveling zonder kan. We nemen jouw routine en discipline onder de loep, scherpen deze aan en/of creëren nieuwe.

Patronen Doorbreken

Naast uitstelgedrag zijn er nog meer verschillende patronen die je kunnen tegenhouden. We gaan op zoek naar die patronen en ermee aan de slag.

Je bent goed in wat je doet

Je bent enthousiast begonnen aan het ondernemerschap. Je hebt een stap gezet die de meeste mensen nooit durven te zetten. De verantwoordelijkheid en er helemaal alleen voor staan, vindt niet iedereen prettig maar jij hebt het wel aangedurfd. Het is ook echt niet vreemd dat het soms niet loopt zoals je had verwacht, dit overkomt ons allemaal.

Je wordt licht wanhopig van die eindeloze to-do lijst, er komt meer bij voordat je weer wat kan afstrepen. Je wil overal ja tegen zeggen omdat netwerken nou eenmaal goed is. Er wordt van je verwacht dat er een website staat, je een podcast hebt, goed lopende funnels, en elke dag aanwezig bent op de socials terwijl je ook nog je core activiteiten moet doen.

Het is dan ook niet gek dat je af en toe niet meer weet waar je moet beginnen. Dat je niet elke ochtend vol energie je bed uitspringt om aan de slag te gaan. Het is niet vreemd dat je je doelen soms uit het oog verliest door de waan van de dag. Je bent ook zeker niet de enige waarvan de planning aan het einde van de dag vaak niet volledig is afgevinkt.

Voor wie is dit traject geschikt?

 • Je bent een ambitieuze vrouwelijke ondernemer.
 • Je bent klaar om door te pakken en om in actie te komen.
 • Je weet dat er meer in zit dan er nu uitkomt.
 • Je hebt genoeg geprobeerd maar weet dat je zo niet verder komt.
 • Je staat open voor hulp.
 • Je bent klaar om je dromen om te zetten naar realiteit.
 • Je wil niet doormodderen maar verder komen.

Ik kan je hierbij helpen

Je bent niet de eerste en je zal ook zeker niet de laatste zijn die zichzelf tegenkomt op het gebied van productiviteit. Heel vreemd is dat natuurlijk ook niet want we hebben nooit op school geleerd hoe we doelen moeten stellen en een planning moeten maken. En mocht je dan al doelen hebben leren stellen dan zal je waarschijnlijk de SMART methode hebben geleerd en laat dit nou precies het eerste zijn dat we overboord gooien.

Oké, je bent er nog ondanks dat ik tegen de `standaard’ heb aangetrapt. Mooi, want dit is iets waar ik graag om bekend sta. Ik wil dat technieken werken en dat betekent ook dat we die per persoon vaak moeten aanpassen. Want ook binnen productiviteit bestaat er geen one-size-fits-all methode.

Natuurlijk kan je zelf nog wat aanrommelen, Youtube filmpjes kijken en er boeken over lezen, maar als je met mij samenwerkt gaat alles in sneltreinvaart.

Ik combineer positieve psychologie en praktische technieken om jou te coachen om de meest productieve versie van jezelf te worden. Op een manier die standhoudt ook als het traject  is afgelopen. Ik wil namelijk niet dat je afhankelijk wordt van mij. Na dit traject weet je precies hoe jij het beste werkt en welke technieken en systemen vóór jou werken en welke absoluut niet.

"Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible" - Tony Robbins

Heb je het gevoel dat..

 • andere ondernemers meer succes hebben en dat dit voor jou (nog) niet haalbaar is;
 • je veel tijd en energie stopt in je onderneming maar te weinig voor elkaar krijgt en bereikt;
 • belemmerende overtuigingen en uitstelgedrag je in de weg zitten;
 • je snel afgeleid bent en eigenlijk niet weet hoe je moet focussen;
 • je doelen stelt waar je niet echt AAN van gaat en ze niet worden doorgevoerd in je planning;
 • het maken van een planning geen zin heeft omdat je toch nooit alle taken afkrijgt, om nog maar niet te spreken over die eindeloze to-do lijst?

"Excellence is not a skill, it is an attitude"

- Ralph Marston

Een paar maanden geleden ben ik een traject gestart bij Iris, omdat ik met mijn bedrijf aanliep tegen een aantal fikse belemmerende overtuigingen en een - voor mijn gevoel - gebrek aan tijd om al mijn werkzaamheden uit te kunnen voeren. Iris heeft mij geholpen om al mijn belemmerende overtuigingen in kaart te brengen en deze één voor één aan te pakken. Door naar je te luisteren, weet zij precies waar de angel zit en hoe zij deze er weer uit kan halen. Zelf ben ik zo lang geblokkeerd geweest op deze gedachten en het leek me ontzettend lastig om daaruit te stappen, maar dankzij Iris is dat toch gelukt en bleek de oplossing keer op keer eigenlijk ontzettend simpel te zijn. Ze heeft ook met me gekeken naar mijn werkprocessen en hoeveel tijd ik nu eigenlijk werkelijk aan alles kwijt ben, waardoor ik ben gaan inzien dat als ik mijn tijd slimmer indeel ik helemaal geen tijd tekort kom. Wanneer je openstaat voor haar directe aanpak, ontvang je daar direct toepasbare oplossingen en top-inzichten die altijd weer flinke eye-openers blijken te zijn voor terug. Ik raad iedereen aan samen te werken, mits je het aandurft om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Dank je wel voor alles, Iris. Het is oneindig waardevol voor me geweest.
Angie Makljenovic
Blogger en Pinterest expert
Hi Iris, Ik wil jou super bedanken voor onze waardevolle (coach)gesprekken! Ik weet nog heel goed, bij ons eerste gesprek liep ik er heel erg tegenaan dat ik mij niet kon houden aan mijn gemaakte planning 🙃 Met jou hierover in gesprek gaan heeft mij zoveel inzichten gebracht, mijn valkuilen werden helder waardoor ik makkelijk jou tips kon oppakken en doorzetten. Ik plan nu op een hele andere manier dan voorheen. Heel erg bedankt. De meest waardevolle les die ik van jou heb geleerd is: zorg eerst goed voor jezelf en dan voor de rest! Nogmaals dank, voor je getoonde begrip, jouw geduld en fijne kundige uitleg!
Serena Mora-Villefort
Kindercoach
Voorjaar 2021 heb ik een coachingstraject gevolgd bij Iris van Productieveling. Ik had nog nooit een coach gehad en wist ook eigenlijk niet zo goed wat ik er van moest verwachten. We deden de sessies via Zoom wat het inplannen gemakkelijk maakt. Zeker als je niet dicht bij elkaar in de buurt woont! We hebben verschillende onderwerpen behandeld zoals plannen, doelen, uitstelgedrag & social media. Iris kwam met hele fijne tips en inzichten! Ik ben iemand die mega snel afgeleid is en dingen uitstelt die ‘lastig’ zijn of waar ik me echt toe moet zetten, dus hulp hierbij kon ik best gebruiken. Ik had een lege planner op mijn bureau liggen waar ik al een tijdje niets mee deed en eigenlijk alleen gebruikte als agenda. Dat is nu wel anders! Iedere vrijdag aan het einde van de middag plan ik mijn nieuwe week in en maak ik het leuk en overzichtelijk door het gebruik van kleuren. Ik heb er zelfs lol in gekregen en merk dat ik veel meer inzichtelijk heb waar ik sta qua werk. Ook krijg ik op deze manier veel meer gedaan en dat geeft een heel fijn gevoel! Iris is een heel fijn persoon om mee te praten en het voelt al snel vertrouwd. Ze weet waar ze over praat en heeft een hele stapel tips voor je om het in je business allemaal makkelijker & leuker te maken. Ik zou Iris zeker aanraden!
Fleur Bours
Fotograaf
Ik had moeite om uitdagende doelen te stellen waar ik AAN van ga. Dankzij Iris heb ik een ambitieus (maar bereikbaar) jaarplan gemaakt. Ik kan nu al niet meer wachten om ermee aan de slag te gaan! Iris begeleidt je op een strenge maar liefdevolle manier naar meer plezier, uitdaging en omzet in je bedrijf. Ze houdt je een spiegel voor waaruit veel ‘waarom dacht ik daar niet eerder aan’ momenten uit voortkomen. Iris staat voor volledig vertrouwen, (zelf)spot, bakken met enthousiasme en (hoe kan het ook anders) productiviteit!
Esmee RIchardson
Spirituele VA

Wie is Iris?

"Je hoeft echt niet elke ochtend om 5 uur op te staan en een 80-urige werkweek te draaien om productief te zijn, maar het mag wel"

Ik ben Iris, 30 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ondertussen woon ik in het prachtige Friesland waar ik geniet van de rust en lieve mensen. Na een turbulent studietraject kwam ik erachter dat ik een passie heb voor alles wat te maken heeft met productiviteit en high performance.

Ik werd geïnspireerd door personen als: Tony Robbins, Mel Robbins, Jocko Willink, Eric Thomas, Brendon Burchard en nog vele anderen. Productiviteit heeft niets te maken met veel doen, maar alles met de juiste dingen doen en dan zo effectief mogelijk.

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratie mail