The productive summer reset

Jij wil een liefdevolle schop onder je kont

Ondernemerschap kan soms heel eenzaam zijn en gemotiveerd blijven is soms heel lastig. Je stelt deadlines maar er is eigenlijk niemand die je er aanhoudt. Je vindt een accountablity buddy maar na een paar keer meeten is het vinden van een gepast moment lastig en schiet het erbij in.

Dit traject bestaat uit 3-6-12 maanden waarbij we elke week online elkaar zien om te kijken wat je hebt bereikt (we vieren je wins en reflecteren op wat minder goed ging) en we maken een actie plan voor de week erna.

Tussendoor mag je mij berichten sturen als je er even helemaal doorheen zit en wat hulp nodig hebt of een motiverende peptalk. Ik reageer binnen 24 uur (vaak eerder).

Jij gaat vol zelfvertrouwen en met een duidelijk plan de week in. Krijgt praktische tips & tricks om slimmer te werken. En natuurlijk een liefdevolle schop onder je kont als je je niet aan je zelf gestelde deadlines houdt.

Ik plan graag een gesprek met je in om er achter te komen wat ik voor je kan betekenen en om zo snel mogelijk met je aan de slag te gaan. Natuurlijk beantwoord ik ook al je vragen.

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratie mail