Hoi ik ben Iris!

Ik ben 30 jaar, geboren en getogen Amsterdammer die ondertussen haar rust heeft gevonden in het prachtige Friesland. Ik heb altijd een druk sociaal leven gehad en vond mijn studie vaak niet het belangrijkste. Ik heb dan ook bijna alle opleidingsniveaus doorlopen.

Bij het HBO en uiteindelijk WO werd de druk steeds groter en de balans was moeilijk te vinden. Ik ben toen op zoek gegaan naar de slimste manieren van werken, want ik wilde natuurlijk zoveel mogelijk tijd met mijn vrienden doorbrengen en zo min mogelijk studeren.

Ik liet mij inspireren door personen als: Tony Robbins, Mel Robbins, Jocko Willink, Eric Thomas, Brendon Burchard en nog vele anderen. Ik kwam er achter dat ik én meer kon doen én meer energie kon hebben…

Discipline is the root of all good qualities

Jocko Willink

Dit is het!

Na jaren studeren zonder enig idee te hebben wat ik met welke opleiding ook moest doen, werd ik super enthousiast toen ik er achter kwam dat heel veel mensen hulp kunnen gebruiken om productief te worden.

Dit is het, dit kan ik en hier ben ik elke dag mega enthousiast over.

In 2019 kreeg mijn bedrijf steeds meer vorm en de naam Productieveling. Op 1 januari 2021 ben ik officieel ingeschreven bij de KvK. Ik ben elke dag nog even enthousiast. Ik lees met veel plezier elk boek en artikel dat ik kan vinden om altijd up-to-date te zijn, zodat ik die kennis weer over kan brengen in mijn coaching en training.

Omdat mijn doel is de beste coach in mijn vakgebied te worden vind ik het belangrijk om opgeleid te zijn als coach. Daarom behaalde ik in 2021 bij GlobalNLP de certificaten van NLP Pratitioner en Motivational Coaching. In 2022 zal ik ook de opleiding tot NLP Master Practitioner en Life Coaching volgen.

To succeed, always remember that the main thing is to keep the main thing the main thing

Brendon Burchard

Weetjes over Iris

  •  Mijn Indische roots vertalen zich naar heel veel liefde voor mijn familie en warm eten als ontbijt.
  • Ik ben iemand die keer op keer dezelfde series en films kan kijken. Gossip Girl en Gilmore Girls zijn dan ook mijn go-to-series. Als dat niet op staat dan zijn het crime series met als favoriet de Cock met Cee-Oo-Cee-Kaa.
  • Mijn grote liefde is het zwart witte monster dat mij tussen 05:00 uur en 06:00 uur ’s morgens wakker maakt voor eten door in mijn gezicht te miauwen.
  • Later als ik groot ben wil ik ergens wonen waar het warm is met witte stranden.
  • Mijn lievelingsstad is Rome.
  • Ik leer momenteel Spaans, Zweeds, Italiaans en Frans en ik wil in de toekomst nog Papiamento en Russisch leren.
  • Legally Blonde is dé go-to-film als ik gemotiveerd wil worden en het vertrouwen nodig heb dat ik alles kan waar ik mijn focus op leg.

Wie ben jij?

Jij hebt nu een goed idee van wie ik ben. Ik ben nu benieuwd wie jij bent, wat voor bedrijf je runt en waar je tegen aanloopt.

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratie mail